עיתון ישראל היום

קציצות עוף עם דלעת וקינמון

המרכיבים:

● 2 בצלים גדולים, פרוסים דק ● 1 כפית מלח ● 1/2 כפית קינמון ● 1/2 כפית כורכום ● 1/4 כפית פלפל לבן ● 300 גרם דלעת, חתוכה לפרוסות ● חופן עלי סלרי

לקציצות:

● 1/2 ק"ג בשר עוף טחון ● 4 כפות פירורי לחם ● 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ ● 3 כפות עלי סלרי קצוצים ● 1 פלפל אדום חריף, קצוץ ● 2 שיני שום, קצוצות ● 1 כפית קינמון ● 1 כפית פפריקה ● 1/2 כפית כורכום ● מלח

אופן ההכנה:

.1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות למסה אחת ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות לפני שמכדררים. העוף הוא בשר רך, ואם לא עובדים איתו כשהוא קר קשה יותר לכדרר אותו. .2 מזהיבים את הבצל בסיר רחב על אש נמוכה למשך 1/2 שעה. .3 מוסיפים תבלינים ומטגנים במשך עוד כדקה. .4 מוסיפים 1 כוס מים ומסדרים את פרוסות הדלעת. ביניהן מסדרים את הכדורים (קציצות). גובה המים צריך להגיע למחצית הכדור. .5 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומפזרים מעל את עלי הסלרי. .6 מבשלים במשך 40 דקות.

תיירות

he-il

2022-08-19T07:00:00.0000000Z

2022-08-19T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.israelhayom.co.il/article/283489324900609

Israel Hayom