עיתון ישראל היום

אסאדו דלעת

המרכיבים:

● 8 נתחים עבים )כ 2 ק"ג( של דלעת ● 4 כפות דבש פרחי אבוקדו ● 2 כפות סויה ● 1 כף פפריקה מעושנת ● 1 כפית כמון ● 1/2 כפית פלפל שאטה גרוס

אופן ההכנה:

.1 חותכים את הדלעת לפרוסות. את הקליפה מסירים לפי צורת הקפלים, וכך נוצרת צורה של "עצמות" אסאדו. .2 לילה לפני כן מערבבים היטב בעזרת מטרפה את כל חומרי המשרה, וטובלים את נתחי הדלעת בקערת המשרה. מוודאים שהחתיכות יהיו מצופות היטב. .3 מסדרים את החתיכות בתבנית, שופכים מעליהן את יתרת המשרה ומכניסים למקרר למשך הלילה. .4 מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים את התבנית למשך 45 דקות כאשר היא מכוסה בנייר כסף. .5 מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך עוד כ 15 דקות, עד להשחמה. .6 לפני ההגשה מברישים בנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית.

תיירות

he-il

2022-08-19T07:00:00.0000000Z

2022-08-19T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.israelhayom.co.il/article/283480734966017

Israel Hayom