עיתון ישראל היום

מה על השולחן?

"אמא שלי מכינה בכל שישי מרמומה, שזו בעצם מטבוחה תוניסאית. אנחנו אוכלים גם קוסקוס עם מרק בשרי ומגוון סלטים. אגב, הסלטים של אמא שלי לימדו אותי שיעור לחיים: כשהיא אומרת על סלט אחד שהוא 'מאוד טעים אבל סתם לא נראה טוב', ברור שאף אחד כבר לא יאכל ממנו. אני מעבירה את המסר הזה לתלמידי משחק ופיתוח קול שלי, כשהמסקנה היא שגם אם הם עולים לבמה קצת צרודים או חלשים, לא להגיד כלום כי מאותו רגע אף אחד לא יקשיב באמת לשירה שלהם".

ספורט

he-il

2021-09-24T07:00:00.0000000Z

2021-09-24T07:00:00.0000000Z

https://digital-edition.israelhayom.co.il/article/282806424454977

Israel Hayom